Ghimbir murat (Beni Sho-ga)
Ghimbir murat (Beni Sho-ga) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 25 și costă 5 cenți pe porție. O porție conține 5 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ghimbir, sare kosher, sfeclă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Ghimbir Murat, și Ghimbir Murat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți sfecla într-o cratiță mică cu apă pentru a acoperi cu 1 in. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe până se înmoaie când este străpuns cu vârful unui cuțit mic, aproximativ 25 de minute.
Scurgere. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați-l și tăiați-l în sferturi.
Între timp, puneți ghimbirul într-o cratiță medie cu apă pentru a acoperi cu 2 in. Aduceți la fierbere.
Scurgeți și repetați procesul încă o dată sau de două ori, în funcție de picantul ghimbirului. Ar trebui să aibă un gust puternic, dar să nu fie prea picant.
Combinați oțetul de orez și sarea cu 1 cană de apă într-un castron mic, amestecând pentru a dizolva sarea.
Adăugați ghimbir și sfeclă, acoperiți și răciți peste noapte.
Faceți înainte: până la 2 săptămâni, răcit.