Ghimbir murat (Beni Sho-ga)

Ghimbir murat (Beni Sho-ga)
Ghimbir murat (Beni Sho-ga) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 25 și costă 5 cenți pe porție. O porție conține 5 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ghimbir, sare kosher, sfeclă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Ghimbir Murat, și Ghimbir Murat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți sfecla într-o cratiță mică cu apă pentru a acoperi cu 1 in. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe până se înmoaie când este străpuns cu vârful unui cuțit mic, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Scurgere. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați-l și tăiați-l în sferturi.
3
Între timp, puneți ghimbirul într-o cratiță medie cu apă pentru a acoperi cu 2 in. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Scurgeți și repetați procesul încă o dată sau de două ori, în funcție de picantul ghimbirului. Ar trebui să aibă un gust puternic, dar să nu fie prea picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Combinați oțetul de orez și sarea cu 1 cană de apă într-un castron mic, amestecând pentru a dizolva sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați ghimbir și sfeclă, acoperiți și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
Faceți înainte: până la 2 săptămâni, răcit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate0
Revista