Ghimbir Lemongrass Pina Colada
Ginger Lemongrass Pina Coladan este un fără gluten și vegan băutură. Pentru $ 3.43 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 436 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți lemongrass, bucăți de inch lemongrass, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pi Xiva Colada, Pi Xiva Colada Pie, și Pina Colada Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu spatele cuțitului unui bucătar greu, zdrobiți tulpina de lămâie pentru a expune fibrele interioare și tăiați-o în lungimi de 1 inch.
Combinați bucățile de lămâie, ghimbirul, zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță mică. Aduceți la foc mic și gătiți câteva minute până când zahărul se dizolvă.
Scoateți din căldură și abrupt timp de 20 de minute.
Strecurați siropul într-un bol, aruncând solidele.
Așezați vasul peste un bol mai mare umplut cu gheață și bateți siropul până se răcește.
Combinați sucul de ananas, laptele de nucă de cocos, romul și tot siropul răcit într-un blender și amestecați; va face un strat spumos frumos deasupra.
Se toarnă în 4 pahare cu sau fără gheață și se ornează cu menta sau lemongrass.