Ghimbir-glazurate Mahi Mahi este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 260 calorii, 33g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $6.11 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, rădăcină de ghimbir, file de mahi mahi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 37 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca un fel principal scump. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 54%. Rețete similare includ Ghimbir-glazurate Mahi Mahi cu Pico De Gallo, Ghimbir Glazurate Mahi Mahi, și Ghimbir-Soia Glazurate Mahi Mahi.
Instrucțiuni
1
Într-un vas de sticlă puțin adânc, amestecați mierea, sosul de soia, oțetul balsamic, ghimbirul, usturoiul și uleiul de măsline. Se condimentează fileurile de pește cu sare și piper și se pun în vas. Dacă fileurile au piele pe ele, așezați-le cu pielea în jos. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 20 de minute pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Sare și Piper
File De Pește
Ulei De Măsline
Sos De Soia
Usturoi
Ghimbir
Miere
2
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți peștele din vas și rezervați marinada. Prăjiți peștele timp de 4 până la 6 minute pe fiecare parte, rotind o singură dată, până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pește
4
Scoateți fileurile într-un platou de servire și păstrați-le la cald.
5
Se toarnă marinada rezervată în tigaie și se încălzește la foc mediu până când amestecul se reduce la o glazură în mod constant. Puneți glazura peste pește și serviți imediat.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.