Ghimbir Crema De Zahar Ars
Ginger Crincormme Brincormull ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 552 calorii, 5g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, gălbenușuri de ou, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Ghimbir Crema De Zahar Ars, Cremă Brulee Cu Lămâie-Ghimbir, și Ginger Mascarpone Creme Brulee.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente, amestecând cu un tel de sârmă până când zahărul se dizolvă și amestecul este neted.
Se toarnă amestecul uniform în 5 (5-x 1 - inch) vase rotunde individuale de copt; așezați vasele într - o tigaie mare de prăjire sau într-o tigaie jellyroll de 15-x 10-x 1-inch. Pregătiți baie de apă de 1/2 inch (a se vedea elementele de bază Brle de mai jos).
Coaceți la 275 timp de 1 oră și 5 minute sau până aproape gata. Răciți cremele în apă în tigaie pe un suport de sârmă.
Scoateți din tigaie; acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Presărați aproximativ 1 1/2 linguri de zahăr brun uniform peste fiecare cremă; așezați cremele în tigaia jellyroll.
Se fierbe la 5 inci de căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) până când zahărul brun se topește.
Lăsați să stea 5 minute pentru a permite zahărului să se întărească.
Notă: timpul de coacere este pentru 5 - x 1-inch rotund feluri de mâncare individuale de copt. Ca regulă generală, pentru a utiliza cupe de cremă de 4, 6 sau 8 uncii, coaceți încă 15 până la 20 de minute. Când crme brle este gata, centrul va fi în continuare ușor lichid și un cuțit nu va ieși curat. Randamentul va varia în funcție de feluri de mâncare de dimensiuni diferite: pentru căni de 4 uncii veți primi 10 porții, pentru căni de 6 uncii veți primi 7 porții, iar pentru căni de 8 uncii veți primi 4 porții.
Nu vă panicați când vedeți termenul de baie de apă. O baie de apă este pur și simplu o tigaie de prăjire sau o tigaie jellyroll umplută cu apă. Apa creează o pernă din căldura cuptorului, permițând cremelor să se coacă încet, fără să se coaguleze.
Nu te arde. Înainte de a scoate baia de apă din cuptor, îndepărtați o parte din apă cu un bec sau o oală cu mâner lung.
Când fierbeți zahărul brun, aduceți crme brles cât mai aproape de elementul de încălzire. Pentru a face acest lucru, așezați o tigaie inversată pe raftul superior al cuptorului; apoi așezați crme brles pe o foaie de copt deasupra tigaiei.
O alternativă aventuroasă la broiler este o torță de sudură. Oaspeții dvs. de cină vor crede că ați înnebunit, dar torța oferă crusta sticloasă finală. Torching este metoda de alegere a bucătarului profesionist.
Așezați cremele într-o tigaie umplută cu gheață, apoi fierbeți-le. Gheața menține cremele reci în timp ce zahărul se topește.
Puteți coace crme brles înainte de timp, dar așteptați până la doar câteva minute înainte de a servi pentru a carameliza zahărul. Zahărul caramelizat va începe să se lichefieze dacă cremele stau mai mult de o oră.
Am constatat că zahărul brun marca Dixie Crystals funcționează cel mai bine pentru crme brles. Se caramelizează uniform până la un maro auriu perfect.
Nu vă pierdeți banii pe salamandre vândute în cataloage gourmet și folosite pentru caramelizarea vârfului crme brles. Funcționează ca niște fiare de călcat pentru a topi zahărul brun. Când am încercat unul, am ajuns cu zahăr ars-nu caramelizat -.