Ghimbir Chili Citrice Somon

Ginger Chili Citrus Salmon este o rețetă americană care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 621 calorii. Pentru $5.02 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal scump. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, coajă de portocală, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somon cu Salsa de ghimbir-citrice, Somon de citrice de ghimbir cu castraveți și salsa portocalie, și Chili frecat somon cu Salsa de citrice-Slimmed.
Instrucțiuni
Așezați somonul într-un singur strat într-un vas mare de copt.
Bateți împreună oțet, ulei de măsline, miere, suc de lămâie, suc de lămâie, coajă de portocală, usturoi, zahăr alb, ghimbir măcinat, pudră de chili, fulgi de ardei roșu și sare într-un castron mare.
Se toarnă peste somon. Marinați, la frigider, timp de 1 până la 3 ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Scoateți peștele din marinată. Aruncați marinada folosită.
Așezați pe grătarul preîncălzit. Gatiti doar pana se fulge usor cu o furculita, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.