Ghimbir Carne De Porc Se Amestecă-Prăji
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de porc cu ghimbir ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 339 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, ceapă, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Low-Fodmap Veggie se amestecă Fry cu sos de wasabi-ghimbir, Friptură De Susan Se Amestecă Prăji, și Carne de vită și varză se amestecă prăji pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, sucul de portocale, sosul de soia, usturoiul și ghimbirul până se omogenizează; deoparte.
Într-o tigaie mare sau wok, amestecați carnea de porc în ulei timp de 5 minute sau până se rumenesc ușor; se scurge. adăugați ceapa, mazărea și ardeiul roșu; gătiți și amestecați timp de 3-5 minute sau până când sunt crocante.
Se amestecă amestecul de suc de portocale și se adaugă tigaia. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.