Ghimbir Ardei Iute Semifreddo
Reteta ghimbir ardei iute Semifreddo este gata în aproximativ 4 ore și 20 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 44 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați zahăr superfin, smântână grea, jalapeno și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Semifreddo de ghimbir, smochine și afine cu sos de mure, Semifreddo de nuga de migdale cu sos de ciocolată dulce-amăruie (Semifreddo al Torrone), și Friptură De Ardei Iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o tigaie mică sau altă matriță cu folie de plastic, lăsând o folie de plastic atârnată peste margini.
Combinați jalapeno, laptele integral și 1/2 cană de zahăr într-o cratiță și încălziți până la abur, amestecând des.
Scoateți laptele de pe foc și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Curățați și radeți ghimbirul și strângeți grătarele pentru a elibera sucul de ghimbir. Se amestecă în amestecul de lapte.
Combinați smântâna grea, zahărul rămas și extractul de vanilie și bateți până la vârfuri moi. Îndoiți în amestecul de lapte.
Se transferă în tigaia pregătită și se congelează până se fixează.
Îndepărtați semifreddo trăgând uniform pe capetele opuse ale căptușelii foliei de plastic.
Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache
Cava, Shiraz și Grenache sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Poema Brut Cava cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Poema Brut Cava]()
Poema Brut Cava
Aromele vibrante de piersici coapte, pere și pâine prăjită cu un indiciu de condiment umple nasul. Palatul este uscat, cu o textură bogată, cremoasă. Straturile de aromă includ coaja de portocală și condimentul care persistă printr-un finisaj elegant.