Gheață de var pe pepene verde

Gheață de var pe pepene verde
Gheața de var pe pepene verde este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,02 USD pe porție. O porție conține 249 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, zahăr de tei, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pepene verde-var gheață Pops, Granita de pepene verde-tei, și Pepene Verde Lime Margaritas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți zaharurile, apa și anasonul stelat, amestecând, până când zaharurile sunt dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason StelatAnason Stelat
ApăApă
2
Se toarnă siropul printr-o sită fină într-un castron, aruncând solidele. Sirop rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
4
Congelați într - un vas de sticlă de 13 x 9 x 2 inci, amestecând ocazional cu o furculiță, până când lichidul este înghețat și granular, aproximativ 6 ore.
5
Serviți gheață de var pe pepene verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
VarVar
GheațăGheață
1
Gheața de var poate fi făcută cu 2 zile înainte și păstrată înghețată, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarVar
GheațăGheață

Echipamente

DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista