Gheață de var pe pepene verde
Gheața de var pe pepene verde este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,02 USD pe porție. O porție conține 249 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, zahăr de tei, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pepene verde-var gheață Pops, Granita de pepene verde-tei, și Pepene Verde Lime Margaritas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți zaharurile, apa și anasonul stelat, amestecând, până când zaharurile sunt dizolvate.
Se toarnă siropul printr-o sită fină într-un castron, aruncând solidele. Sirop rece.
Se amestecă sucul de lămâie.
Congelați într - un vas de sticlă de 13 x 9 x 2 inci, amestecând ocazional cu o furculiță, până când lichidul este înghețat și granular, aproximativ 6 ore.
Serviți gheață de var pe pepene verde.
Gheața de var poate fi făcută cu 2 zile înainte și păstrată înghețată, acoperită.