Germană Rouladen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Rouladen German. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 374 calorii, 30g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2273 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, murături de mărar, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Vită Germană Rouladen, Beef Rouladen (rulouri germane de vită umplute cu murături și slănină), și Rouladen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura de flanc în file subțiri; aproximativ 1/4 inch grosime și 3 inci lățime.
Răspândiți Generos o parte a fiecărui filet cu muștar după gust.
Așezați slănină, ceapă și felii de murături pe fiecare File și formați-le într-o sul. Folosiți sfoară sau scobitori pentru a ține rola împreună.
Încălziți o tigaie la foc mediu și topiți untul.
Așezați rulourile în unt și sotati până se rumenesc.
Se toarnă 2 1/2 căni de apă și se adaugă cubul de bulion; amestecând pentru a dizolva cubul de bulion. Fierbeți rulourile timp de aproximativ o oră.