Germană Rouladen

Germană Rouladen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Rouladen German. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 374 calorii, 30g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2273 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, murături de mărar, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Vită Germană Rouladen, Beef Rouladen (rulouri germane de vită umplute cu murături și slănină), și Rouladen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura de flanc în file subțiri; aproximativ 1/4 inch grosime și 3 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
2
Răspândiți Generos o parte a fiecărui filet cu muștar după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Așezați slănină, ceapă și felii de murături pe fiecare File și formați-le într-o sul. Folosiți sfoară sau scobitori pentru a ține rola împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
4
Încălziți o tigaie la foc mediu și topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Așezați rulourile în unt și sotati până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
6
Se toarnă 2 1/2 căni de apă și se adaugă cubul de bulion; amestecând pentru a dizolva cubul de bulion. Fierbeți rulourile timp de aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegeri excelente pentru limba germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista