Georgia Peach Deviled Ouă
Georgia Peach Deviled Ouă este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 90 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, sare, piersici și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Georgia Peach Pie, și Georgia Peach Souffl 8s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-un singur strat într-o cratiță din oțel inoxidabil. (Nu utilizați antiaderent.)
Adăugați apă la adâncimea de 3 inci. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 10 minute.
Așezați ouăle sub apă curentă rece până când sunt suficient de reci pentru a le manipula. Atingeți ouăle pe tejghea până se formează fisuri; coaja.
Feliați ouăle pe jumătate pe lungime și îndepărtați cu grijă gălbenușurile. Se amestecă gălbenușurile, iaurtul și următoarele 9 ingrediente până se omogenizează folosind o furculiță. Se amestecă amestecul de gălbenuș în jumătăți de albuș de ou. Se acoperă cu piersici proaspete feliate și nuci pecan prăjite tocate.
Se servește imediat sau se acoperă și se răcește cu 1 oră înainte de servire.