Georgia Crupe Vafe

Georgia Crupe Vafe
Georgia Grits Waffles este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 219 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, grâu obișnuit, lapte de unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pui Georgia, Georgia Chili, și Georgia Pecan Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 căni de apă la fiert la foc mediu-mare într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți în grâu; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; gătiți, amestecând des, 15 minute sau până se înmoaie. Se amestecă untul până se topește; se răcește la temperatura camerei. Se amestecă Zara și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
CrupeCrupe
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Bateți împreună făina și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de grâu până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CrupeCrupe
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Gatiti intr-un fier de vafe preincalzit, uleiat, pana devine auriu (aproximativ 1/3 cana de aluat fiecare).
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
5
Adus la masă de autorul cărții de bucate Constance Snow (adaptat din cartea de bucate rustică de masă).

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista