Gentleman ' s Lira tort
Gentleman ' s Pound Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 885 calorii, 9g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Patum Peperium-Secretul este în afara-gust Gentleman!, Clubul gentlemanului englez-boodle ' s Orange Fool, și Tort De Migdale De Anul Nou (Tort De Noroc) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul și 2 căni de zahăr la viteză medie cu un mixer electric de 5 până la 7 minute.
Adăugați gălbenușurile de ou, 1 la un moment dat, bătând doar până când dispare galbenul.
Se amestecă împreună 1/2 cană bourbon și vanilie.
Adăugați făina în amestecul de unt alternativ cu amestecul de bourbon, începând și terminând cu făină. Bateți la viteză mică doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Bateți albușurile la viteză mare cu un mixer electric până se spumează.
Adăugați 1 cană de zahăr rămasă, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide și zahărul se dizolvă (2 până la 4 minute). Îndoiți în aluat de tort.
Presărați jumătate de nuci pecan în fundul unei tigaie unsă și făinată cu tub de 10 inci. Ori pecan rămase în aluat tort, și se toarnă în tigaie.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 25 de minute sau până când un pick lung de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește tortul în tigaie pe o grătar 10-15 minute; scoateți tortul din tigaie și răciți-l pe grătar.
Umeziți mai multe straturi de cheesecloth cu restul de 1/2 cană de bourbon; acoperiți tortul complet cu cheesecloth.
Așezați într-un recipient etanș și depozitați într-un loc răcoros 1 săptămână, îndepărtând cheesecloth după cum este necesar.
Se presară cu zahăr pudră chiar înainte de servire.