Generarea Sfeclei

Generarea Sfeclei
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 447 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de gheață, suc de sfeclă, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Granola De Nouă Generație, Salată Germană De Cartofi De Generație Următoare, și Plăcintă Cu Piersici De Patru Generații Cu Crustă De Bezea De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru siropul simplu de anason stelat: fierbeți anasonul stelat, zahărul și apa timp de 10 minute, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se strecoară într-o sticlă mică cu capac sau plută. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Pentru Cocktail: umpleți un pahar pe jumătate cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
3
Adăugați secară, suc de sfeclă, cidru și sirop simplu de anason stelat. Se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
SecarăSecară
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Se ornează cu anason stelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate2
Revista