Generarea Sfeclei
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 447 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de gheață, suc de sfeclă, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Granola De Nouă Generație, Salată Germană De Cartofi De Generație Următoare, și Plăcintă Cu Piersici De Patru Generații Cu Crustă De Bezea De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru siropul simplu de anason stelat: fierbeți anasonul stelat, zahărul și apa timp de 10 minute, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se strecoară într-o sticlă mică cu capac sau plută. A se păstra la frigider.
Pentru Cocktail: umpleți un pahar pe jumătate cu gheață.
Adăugați secară, suc de sfeclă, cidru și sirop simplu de anason stelat. Se amestecă ușor.
Se ornează cu anason stelat.