Gem Ușor De Rubarbă De Mere
Gemul ușor de rubarbă de mere ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 337 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.38 pe portie. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți mere, zahăr, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Gem De Piersici De Rubarbă, Tăiței De Mere Ușor Și Chipsuri De Rubarbă, și Brânză cremă ușoară și Gem daneză.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare se amestecă împreună rubarba, merele, zahărul, apa și scorțișoara. Aduceți la fierbere, apoi gătiți la foc mediu timp de 20 de minute sau până când fructul este moale. Se amestecă pectina și se fierbe timp de 5 minute.
Puneți în borcane sterile, ștergeți jantele cu o cârpă curată sau un prosop de hârtie și sigilați cu capace noi. Procesați într-o baie de apă fierbinte timp de cel puțin 10 minute sau așa cum vă recomandă extensia locală dacă vă aflați la o altitudine mare. Depozitați borcanele nedeschise într-un loc răcoros și întunecat. Puneți la frigider gemul după deschidere.