Gem Picant De Căpșuni
Gemul picant de căpșuni ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 1168 calorii. Pentru $ 6.97 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 25 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, vin, piper chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Dulceață de roșii dulce și picantă, Lovin ' De Vară: Gem Rapid De Sangria De Căpșuni, și Crumble-Topped Unt De Arahide Căpșuni Gem Baruri.
Instrucțiuni
Înmuiați căpșunile în vin roșu timp de 10 minute, apoi transferați într-o cratiță grea. Se aduce la fierbere la foc mediu. De îndată ce începe să fiarbă, adăugați ghimbirul, zahărul brun, bățul de scorțișoară, ardeiul chile, fulgii de ardei roșu, oțetul de cidru de mere și sarea. Se fierbe la foc mediu, amestecând la fiecare 10 minute, până când conservarea se îngroașă.
Scoateți ardeiul chile și bățul de scorțișoară din conserve. Puneți în borcane curate de 1/2 halbă, ștergeți jantele cu o cârpă curată sau un prosop de hârtie și sigilați cu capace noi. A se păstra la frigider.