Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați gemul de tort de morcovi. O porție conține 88 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 70 și costă 14 cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. 1418 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți stafide, suc de lămâie, nuci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Gem De Piersici Cu Rubarbă, și Bacon și gem de whisky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Dacă aveți de gând să păstrați conserva, pregătiți borcane și capace: așezați 7 borcane cu jumătate de halbă pe raft într-o oală mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe 10 minute, apoi se stinge focul și se lasă borcanele să se odihnească în apa fierbinte. Între timp, puneți benzi și capace într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Încălziți la foc mediu până când apa fierbe, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați benzile și capacele să se odihnească în apă fierbinte până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Combinați morcovii, merele, ananasul, sucul de lămâie, scorțișoara, nucșoara și cuișoarele într-o cratiță mare și grea. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând continuu. Reduceți căldura la foc mic, acoperiți și gătiți 20 de minute, amestecând ocazional. Între timp, stafidele pulsează în robotul de bucătărie până se toacă fin. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Grăsime De Porc înapoi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
După 20 de minute, scoateți oala de pe foc și amestecați pectina până se dizolvă. Se amestecă stafidele, rupând aglomerările cu spatele lingurii. Întoarceți oala la căldură și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pectină
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați zahăr dintr-o dată și reveniți la fierbere, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
7
Se adaugă untul și se fierbe tare timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
8
Scoateți oala de pe foc, îndepărtați orice spumă și amestecați nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Oală fierbinte conserva în borcane sterilizate fierbinte, lăsând 1/4-inch headspace. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capace și înșurubați benzile până când abia se strâng.
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
10
Așezați borcanele pe raft în oală și acoperiți complet cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 10 minute. Opriți focul, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
11
Scoateți borcanele din oală și lăsați-le să se odihnească netulburate pe blat timp de șase ore sau peste noapte.