Gem De Tort De Morcovi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați gemul de tort de morcovi. O porție conține 88 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 70 și costă 14 cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. 1418 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți stafide, suc de lămâie, nuci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Gem De Piersici Cu Rubarbă, și Bacon și gem de whisky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă aveți de gând să păstrați conserva, pregătiți borcane și capace: așezați 7 borcane cu jumătate de halbă pe raft într-o oală mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe 10 minute, apoi se stinge focul și se lasă borcanele să se odihnească în apa fierbinte. Între timp, puneți benzi și capace într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Încălziți la foc mediu până când apa fierbe, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați benzile și capacele să se odihnească în apă fierbinte până când sunt gata de utilizare.
Combinați morcovii, merele, ananasul, sucul de lămâie, scorțișoara, nucșoara și cuișoarele într-o cratiță mare și grea. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând continuu. Reduceți căldura la foc mic, acoperiți și gătiți 20 de minute, amestecând ocazional. Între timp, stafidele pulsează în robotul de bucătărie până se toacă fin. Pune deoparte.
După 20 de minute, scoateți oala de pe foc și amestecați pectina până se dizolvă. Se amestecă stafidele, rupând aglomerările cu spatele lingurii. Întoarceți oala la căldură și aduceți la fierbere.
Adăugați zahăr dintr-o dată și reveniți la fierbere, amestecând constant.
Se adaugă untul și se fierbe tare timp de un minut.
Scoateți oala de pe foc, îndepărtați orice spumă și amestecați nucile.
Oală fierbinte conserva în borcane sterilizate fierbinte, lăsând 1/4-inch headspace. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capace și înșurubați benzile până când abia se strâng.
Așezați borcanele pe raft în oală și acoperiți complet cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 10 minute. Opriți focul, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Scoateți borcanele din oală și lăsați-le să se odihnească netulburate pe blat timp de șase ore sau peste noapte.