Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați gemul de smochine-mure-portocale. Această rețetă servește 3 și costă 4,74 USD pe porție. O porție conține 461 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână mure, coajă de portocală, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine plată cu gem de smochine cu usturoi prăjit, Muffins Blackberry-Portocaliu, și Crepe Portocalii De Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie de 4 litri la foc mediu-mare, combinați smochine, mure, zahăr și suc de portocale. Aduceți la fierbere și gătiți, amestecând des, până când lichidul are consistența siropului gros de arțar, aproximativ 12 minute. Se amestecă coaja de portocală. Se fierbe, amestecând des, încă 2 minute sau până când amestecul atinge grosimea dorită (Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mure
Suc De Portocale
Sirop De Arțar
Coaja De Portocala
Zahăr
Smochine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți gemul de pe foc și lăsați să se răcească la temperatura camerei 15 minute. Se răcește, acoperit, cel puțin 2 ore la frigider înainte de utilizare. Jam păstrează, răcit, până la 4 săptămâni.