Gem de roșii proaspete și ceapă caramelizată

Gem de roșii proaspete și ceapă caramelizată
Nevoie de o condiment fără gluten și vegetarian? Dulceata proaspata de rosii si ceapa caramelizata ar putea fi o reteta spectaculoasa de incercat. Această rețetă face 4 porții cu 243 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 297 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii Rome, zahăr brun, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cârnați, Ceapă Roșie Caramelizată Și Salvie Proaspătă, Ceapă Caramelizată Și Tartă Proaspătă De Hamsii, și Caserolă proaspătă de fasole verde cu pesmet de ceapă caramelizat.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare din oțel inoxidabil cu fund greu sau din fontă emailată la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până când fundul cratiței este glazurat într-un fond maro pal, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați 2 linguri de apă și răzuiți fond cu lingura de lemn. Continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când fond s-a acumulat din nou, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Adăugați încă 2 linguri de apă și răzuiți bucățile rumenite. Repetați gătitul, adăugând apă și răzuind până când ceapa este complet înmuiată și un maro adânc, închis, aproximativ 15 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați roșiile, zahărul alb, zahărul brun, sucul de lămâie, oțetul, sarea și fulgii de ardei roșu cu ceapa; se amestecă pentru a se combina. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când roșiile s-au descompus și gemul s-a îngroșat și a dezvoltat o consistență jammy, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
GemGem
6
Se ia de pe foc.
7
Transferați gemul într-un recipient etanș și păstrați-l la frigider timp de până la două săptămâni sau puneți-l în borcane sterilizate și procesați-l într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute pentru a sigila pentru auto-depozitare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista