Gem de rodie și pere
Rodia și gemul de pere ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 89 cenți pe porție. O porție conține 250 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, zahăr, semințe de rodie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Salată de rodie, pere și fistic cu sos cremos de rodie + meniu săptămânal, Catâr De Rodie De Pere, și Pear Rodii Martini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, perele, sucul de rodie și vinul într-o cratiță mare la foc mediu; se amestecă până se topește zahărul. Aduceți la foc mic; fierbeți 25 de minute sau până când Pera este fragedă.
Se ia de pe foc; mash cu un masher de cartofi.
Adăugați semințe de rodie și unt; aduceți la fierbere. Se amestecă pectina de fructe. Întoarceți amestecul la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă coaja de lămâie și rozmarinul. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți peste noapte.