Rodia și gemul de pere ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 89 cenți pe porție. O porție conține 250 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, zahăr, semințe de rodie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Salată de rodie, pere și fistic cu sos cremos de rodie + meniu săptămânal, Catâr De Rodie De Pere, și Pear Rodii Martini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul, perele, sucul de rodie și vinul într-o cratiță mare la foc mediu; se amestecă până se topește zahărul. Aduceți la foc mic; fierbeți 25 de minute sau până când Pera este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Rodie
Zahăr
Pere
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; mash cu un masher de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
3
Adăugați semințe de rodie și unt; aduceți la fierbere. Se amestecă pectina de fructe. Întoarceți amestecul la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Rodie
Pectină De Fructe
Unt
4
Se ia de pe foc; se amestecă coaja de lămâie și rozmarinul. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți peste noapte.