Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați gem de pui și șalotă pe Pain au Levain. Această rețetă servește 4 și costă 3,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 782 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, zahăr granulat, pâine crustă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Fără frământare durere au Levain, Pain au Levain (pâine cu aluat), și Șalotă și salvie-curcan prăjit cu sos de șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați toate ingredientele într-o cratiță medie. Acoperiți cu apă rece cu 1 până la 2 inci și aduceți la foc mic la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu mic și fierbeți ușor până când puiul este complet gătit și nu mai este roz în centru, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu până când untul se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați șalotele, sarea și piperul și gătiți, amestecând ocazional, până când șalotele se înmoaie și abia încep să se rumenească, aproximativ 10 minute.Se amestecă 1/4 cană de oțet și zahăr și se gătește, amestecând ocazional, până când șalotele sunt complet moi și caramelizate și dulceața este groasă și siropoasă, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Gem
3
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați restul de 2 linguri de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Lăsați dulceața să se răcească 20 de minute, apoi amestecați tocatul tarragon.To asamblați sandvișurile: feliați puiul în bucăți groase de 1/4 inch.Împărțiți uniform gemul de șalotă pe 1 parte a 4 felii de pâine. Împărțiți puiul uniform printre sandvișuri, așezându-l deasupra gemului într-un strat uniform. Închideți fiecare sandviș și serviți.Împerecherea băuturilor: Louis Bouillot Cr. de Bourgogne Ros. Un sparkler minunat, simplu, realizat din Pinot și Chardonnay în Burgundia, acest rosul este ușor și delicat și va funcționa impecabil alături de pui. Fructul său roșu-roz și nuanța de dulceață îl vor face, de asemenea, un partener natural pentru gemul de șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chardonnay
Lichior De Rodie Sau Suc De Merișoare
Sparkler
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cremant
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit