Gem de pui și șalotă pe Pain au Levain
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați gem de pui și șalotă pe Pain au Levain. Această rețetă servește 4 și costă 3,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 782 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, zahăr granulat, pâine crustă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Fără frământare durere au Levain, Pain au Levain (pâine cu aluat), și Șalotă și salvie-curcan prăjit cu sos de șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele într-o cratiță medie. Acoperiți cu apă rece cu 1 până la 2 inci și aduceți la foc mic la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu mic și fierbeți ușor până când puiul este complet gătit și nu mai este roz în centru, aproximativ 20 de minute.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu până când untul se spumează.
Adăugați șalotele, sarea și piperul și gătiți, amestecând ocazional, până când șalotele se înmoaie și abia încep să se rumenească, aproximativ 10 minute.Se amestecă 1/4 cană de oțet și zahăr și se gătește, amestecând ocazional, până când șalotele sunt complet moi și caramelizate și dulceața este groasă și siropoasă, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați restul de 2 linguri de oțet.
Lăsați dulceața să se răcească 20 de minute, apoi amestecați tocatul tarragon.To asamblați sandvișurile: feliați puiul în bucăți groase de 1/4 inch.Împărțiți uniform gemul de șalotă pe 1 parte a 4 felii de pâine. Împărțiți puiul uniform printre sandvișuri, așezându-l deasupra gemului într-un strat uniform. Închideți fiecare sandviș și serviți.Împerecherea băuturilor: Louis Bouillot Cr. de Bourgogne Ros. Un sparkler minunat, simplu, realizat din Pinot și Chardonnay în Burgundia, acest rosul este ușor și delicat și va funcționa impecabil alături de pui. Fructul său roșu-roz și nuanța de dulceață îl vor face, de asemenea, un partener natural pentru gemul de șalotă.