Gem de pui și șalotă pe Pain au Levain

Gem de pui și șalotă pe Pain au Levain
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați gem de pui și șalotă pe Pain au Levain. Această rețetă servește 4 și costă 3,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 782 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, zahăr granulat, pâine crustă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Fără frământare durere au Levain, Pain au Levain (pâine cu aluat), și Șalotă și salvie-curcan prăjit cu sos de șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele într-o cratiță medie. Acoperiți cu apă rece cu 1 până la 2 inci și aduceți la foc mic la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu mic și fierbeți ușor până când puiul este complet gătit și nu mai este roz în centru, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
1
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu până când untul se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați șalotele, sarea și piperul și gătiți, amestecând ocazional, până când șalotele se înmoaie și abia încep să se rumenească, aproximativ 10 minute.Se amestecă 1/4 cană de oțet și zahăr și se gătește, amestecând ocazional, până când șalotele sunt complet moi și caramelizate și dulceața este groasă și siropoasă, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
GemGem
3
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați restul de 2 linguri de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Lăsați dulceața să se răcească 20 de minute, apoi amestecați tocatul tarragon.To asamblați sandvișurile: feliați puiul în bucăți groase de 1/4 inch.Împărțiți uniform gemul de șalotă pe 1 parte a 4 felii de pâine. Împărțiți puiul uniform printre sandvișuri, așezându-l deasupra gemului într-un strat uniform. Închideți fiecare sandviș și serviți.Împerecherea băuturilor: Louis Bouillot Cr. de Bourgogne Ros. Un sparkler minunat, simplu, realizat din Pinot și Chardonnay în Burgundia, acest rosul este ușor și delicat și va funcționa impecabil alături de pui. Fructul său roșu-roz și nuanța de dulceață îl vor face, de asemenea, un partener natural pentru gemul de șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChardonnayChardonnay
10 Căni De Apă Rece, împărțite10 Căni De Apă Rece, împărțite
SparklerSparkler
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
CremantCremant
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Vin RozVin Roz
GemGem
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista