Gem De Prune Condimentat

Gem De Prune Condimentat
Gemul de prune condimentat ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 250 de porții cu 7 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Dacă aveți nectar de caise, nu aveți nevoie de zahăr rețete, prune și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Plăcintă Cu Prune Condimentată, Plăcintă Cu Prune Condimentată, și Prune Condimentate Pavlovas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1 3/4 căni de nectar de caise și condimente la fiert într-o cratiță mică la foc mare, acoperită. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Se strecoară, apoi se măsoară 1 1/4 căni, adăugând mai mult suc, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De CaiseNectar De Caise
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Combinați pectina și 1/4 cană de zahăr într - un 5-la 6-qt. iarbă. Se amestecă prunele, apoi sucul condimentat, sucul de lămâie și untul. Aduceți la fierbere rapidă la foc mare, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
PectinăPectină
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați restul de 1 1/4 căni de zahăr. Întoarceți gemul la fierbere rapidă, amestecând. Gatiti, amestecand constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
GemGem
4
Scoateți din căldură.
5
Puneți gemul în borcane rezistente la căldură, distribuind uniform fructele și închideți-le cu capacele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
6
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, inversând borcanele ocazional pentru a distribui fructele. Păstrează, răcit, până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
7
* Am folosit Santa Cruz Nectar de caise organice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De CaiseNectar De Caise
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții250
Scor De Sănătate0
Revista