Gem De Prune

Gem De Prune
Gemul de prune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 79 calorii. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 80. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 50 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați borcane de conserve cu jumătate de halbă, prune, pectină de fructe sub formă de pulbere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Gem De Piersici De Rubarbă, Bacon și gem de whisky, și Gem De Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați prunele și apa într-o oală mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 5 minute. Se amestecă zahărul și se adaugă unt pentru a reduce spumarea, dacă este necesar. Aduceți amestecul la fierbere completă, rulantă la foc mare, amestecând constant, apoi amestecați rapid pectina. Întoarceți gemul la fierbere completă și fierbeți timp de 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PectinăPectină
PrunePrune
ZahărZahăr
ApăApă
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scoateți din căldură și îndepărtați și aruncați orice spumă.
3
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați gemul de prune în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/8 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PrunePrune
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
4
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi coborâți cu grijă borcanele în oală folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inch între borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, până când nivelul apei este de cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere completă, acoperiți vasul și procesați timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă rece și întunecată. Refrigerați borcanele deschise până la 3 săptămâni.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții80
Scor De Sănătate0
Revista