Gem De Portocale-Smochine

Gem De Portocale-Smochine
Gemul de portocale-smochine ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 64 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 26 calorii. Un amestec de smochine calimyrna, apă, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pâine plată cu gem de smochine cu usturoi prăjit, Newtoni De Smochine De Casă, și Crostini De Smochine La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele, cu excepția cojii de portocală, într-un aragaz electric lent de 2 1/2 litru; se amestecă până se dizolvă zahărul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 ore. Se amestecă coaja portocalie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Așezați jumătate din amestecul de smochine într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Se toarnă într-un castron. Repetați procedura cu amestecul de smochine rămas. Gem de oală în borcane sterilizate fierbinți. Acoperiți borcanele cu capace metalice; înșurubați benzile. Se răcește la temperatura camerei. Se răcește bine; a se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmochineSmochine
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
BolBol
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții64
Scor De Sănătate0
Revista