Gem De Piersici-Rozmarin
Gemul de piersici-rozmarin ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 75 de porții cu 57 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, pectină de fructe pudră, piersici și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Gem De Piersici De Rubarbă, Cocktail de piersici și rozmarin, și Peach-rosemary Crisp.
Instrucțiuni
Aduceți primele 5 ingrediente la fierbere completă într-un cuptor olandez. Se fierbe 1 minut, amestecând constant.
Adăugați zahăr la amestecul de piersici și aduceți la fierbere completă; se fierbe 1 minut, amestecând constant.
Îndepărtați și aruncați crengile de rozmarin; îndepărtați orice spumă.
Se toarnă amestecul fierbinte imediat în borcane fierbinți, sterilizate, umplând la 1/4 inch de sus.
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile.
Procesați în baie de apă fierbinte 10 minute.