Gem De Mango-Chili
Gemul de Mango-Chili ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 495 calorii. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ardei iute jalape, zahăr, mango și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Mango Chili Salsa, Mango Chili Smoothie, și Chili Mango Bloody Mary.
Instrucțiuni
Așezați ardeii iute pe o foaie mică de copt și fierbeți la 3 până la 4 inci de la căldură, întorcându-vă după cum este necesar, până când ardeii iute sunt carbonizați și veziculați peste tot, 10 până la 12 minute. Mișto.
Îndepărtați și aruncați pielea, tulpinile și semințele. Tăiați gros ardei iute.
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri, combinați mango, ardei iute și suc de lămâie.
Se amestecă pectina cu 1/4 cană de zahăr. Se amestecă în mango. Se amestecă, se aduce la fierbere la foc mare.
Adăugați restul de 3 3/4 căni de zahăr și amestecați până când amestecul revine la fierbere. Se amestecă și se fierbe exact 1 minut mai mult.
Puneți în borcane curate de conservare până la 1/8 inch de sus. Ștergeți jantele borcanului. Puneți capace curate și plate deasupra. Înșurubați benzile. Inversați borcanele timp de 5 minute, apoi rotiți în poziție verticală.
Lăsați să se răcească cel puțin 24 de ore. Verificați sigiliile apăsând ferm pe centrele capacelor. Dacă un capac apare înapoi, nu este sigilat; păstrați-l la frigider.