Gem De Kiwi
Nevoie de un condiment fără gluten și vegan? Gemul de Kiwi ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 965 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 3,6 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 26 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 40 de minute. Un amestec de suc de ananas, kiwi, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Ensalada de Pitaya, Kiwi, y Mango (fructe de dragon, Kiwi și Mang, Fără zahăr pepene verde și Kiwi Ice Pops (paletas de sandia y kiwi), și Căpșuni kiwi Daiquiri Cupcakes cu kiwi caș, Strawberry Rom glazura, și Strawberry Rum Shooter garnitura.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați 3 căni de kiwi piure, suc de ananas, suc de lămâie și mere. Se aduce la fierbere și apoi se adaugă zahărul; se amestecă pentru a se dizolva, se reduce focul și se fierbe timp de 30 de minute.
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați gemul în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi coborâți cu grijă borcanele în oală folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inch între borcane.
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, până când nivelul apei este de cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere completă, acoperiți vasul și procesați timp de 10 minute.