Gem De Ghimbir De Rubarbă
Gemul de ghimbir de rubarbă ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 14 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegetariană are 82 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați rădăcină de ghimbir, rubarbă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este improvizabil. Încercați Gem De Piersici De Rubarbă, Ciocolată Albă Și Cheesecake De Ghimbir, Ghimbir Fragil Și Rubarbă, și Scones Ghimbir Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați rubarba, zahărul, ghimbirul și sucul de lămâie într-o oală mare și lăsați să stea până când rubarba își eliberează sucul, aproximativ 20 de minute.
Se pune la foc mediu-mare și se aduce la fierbere; gatiti pana se ingroasa, aproximativ 15 minute, amestecand des.
Sterilizați borcanele, capacele și inelele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați gemul în borcanele sterilizate, umplându-le până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere, apoi coborâți cu grijă borcanele în oală folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, până când nivelul apei este de cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere completă, acoperiți vasul și procesați timp de 10 minute.
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos).