Gem De Ghimbir Cu Rubarbă De Zmeură
Gemul de ghimbir cu rubarbă de zmeură este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan condiment. Această rețetă servește 50 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 44 calorii. Această rețetă este plăcută de 114 gurmanzi și bucătari. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pectina universală pomona, zahărul, rubarba și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gem De Piersici Cu Rubarbă, Sos De Zmeură De Rubarbă Cu Un Sărut De Ghimbir, și Tartele Rustice De Rubarbă Și Zmeură Cu Ghimbir Și Tei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateti zaharul si pectina intr-un bol mediu si dati deoparte.
Combinați rubarba și 1/2 cană de apă într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe doar până când rubarba se descompune, 10 până la 12 minute. Între timp, curățați zmeura într-un robot de bucătărie sau blender. Ar trebui să aveți 1/2 cană.
Măsurați rubarba înăbușită. Ar trebui să aveți 4 căni. Întoarceți rubarba și zmeura purificată în cratiță.
Adăugați coaja de lămâie și sucul și apa de calciu și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de zahăr-pectină, ghimbirul cristalizat și ghimbirul ras și readuceți amestecul de fructe la fierbere, amestecând continuu. Se fierbe tare timp de un minut.
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului cu o lingură de metal rece. Puneți dulceața în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.