Gem De Ghimbir Cu Portocale De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați dulceața de ghimbir cu portocale de afine. O porție conține 55 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 80 și costă 14 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 200 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pectină pudră cu conținut scăzut de zahăr, unt, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Clatite de afine-portocale cu sos de afine-portocale, Sfeclă Roșie Prăjită, Portocală De Sânge Și Supă De Ghimbir Cu CR Portocaliu, și Clătite de portocale Zesty fără Gluten cu sos sălbatic de afine-portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă aveți de gând să păstrați gemul, pregătiți borcane și capace: așezați 8 borcane cu jumătate de halbă pe raft într-o oală mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe 10 minute, apoi se stinge focul și se lasă borcanele să se odihnească în apa fierbinte. Între timp, puneți benzi și capace într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Încălziți la foc mediu până când apa fierbe, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați benzile și capacele să se odihnească în apă fierbinte până când sunt gata de utilizare.
Lucrând în loturi, dacă este necesar, pulsați afinele în blender până când sunt zdrobite grosier. Ar trebui să aveți aproximativ 6 căni.
Măsurați 4 1/4 căni de zahăr într-un bol. Într-un alt castron, combinați restul de 1/4 cană de zahăr și pectină.
Zest și suc de portocale. Ar trebui să aveți 1/2 cană de suc. Dacă nu, faceți diferența cu apă.
Combinați afine, coajă de portocală și suc, ghimbir acordat și ghimbir măcinat într-o cratiță mare, grea sau oală. Se amestecă amestecul de zahăr-pectină. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând continuu.
Adăugați zahărul rămas dintr-o dată. Se amestecă untul și se întoarce la fierbere completă. Se fierbe timp de un minut.
Îndepărtați gemul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafață.
Puneți gemul fierbinte în borcane sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capace și înșurubați benzile până când abia se strâng.
Așezați borcanele pe raft în oală și acoperiți complet cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 10 minute. Opriți focul, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Scoateți borcanele din oală și lăsați-le să se odihnească netulburate pe blat timp de șase ore sau peste noapte.