Gem De Ghimbir Cu Portocale De Afine

Gem De Ghimbir Cu Portocale De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați dulceața de ghimbir cu portocale de afine. O porție conține 55 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 80 și costă 14 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 200 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pectină pudră cu conținut scăzut de zahăr, unt, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Clatite de afine-portocale cu sos de afine-portocale, Sfeclă Roșie Prăjită, Portocală De Sânge Și Supă De Ghimbir Cu CR Portocaliu, și Clătite de portocale Zesty fără Gluten cu sos sălbatic de afine-portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă aveți de gând să păstrați gemul, pregătiți borcane și capace: așezați 8 borcane cu jumătate de halbă pe raft într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe 10 minute, apoi se stinge focul și se lasă borcanele să se odihnească în apa fierbinte. Între timp, puneți benzi și capace într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Încălziți la foc mediu până când apa fierbe, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați benzile și capacele să se odihnească în apă fierbinte până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Lucrând în loturi, dacă este necesar, pulsați afinele în blender până când sunt zdrobite grosier. Ar trebui să aveți aproximativ 6 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Măsurați 4 1/4 căni de zahăr într-un bol. Într-un alt castron, combinați restul de 1/4 cană de zahăr și pectină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Zest și suc de portocale. Ar trebui să aveți 1/2 cană de suc. Dacă nu, faceți diferența cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
7
Combinați afine, coajă de portocală și suc, ghimbir acordat și ghimbir măcinat într-o cratiță mare, grea sau oală. Se amestecă amestecul de zahăr-pectină. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
PectinăPectină
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați zahărul rămas dintr-o dată. Se amestecă untul și se întoarce la fierbere completă. Se fierbe timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
9
Îndepărtați gemul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
10
Puneți gemul fierbinte în borcane sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capace și înșurubați benzile până când abia se strâng.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
11
Așezați borcanele pe raft în oală și acoperiți complet cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 10 minute. Opriți focul, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Scoateți borcanele din oală și lăsați-le să se odihnească netulburate pe blat timp de șase ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții80
Scor De Sănătate0
Revista