Gem de căpșuni într-un aragaz lent
Gemul de căpșuni într-un aragaz lent este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan condiment. O porție conține 619 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 155 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, pectină de fructe pudră, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Lovin ' De Vară: Gem Rapid De Sangria De Căpșuni, Crumble-Topped Unt De Arahide Căpșuni Gem Baruri, și Aragaz Lent Gem De Busuioc De Căpșuni.
Instrucțiuni
Zdrobiți căpșunile complet cu un masher de cartofi; se toarnă în vasul unui aragaz lent.
Se toarnă suc de lămâie peste căpșuni.
Presărați pectină peste căpșuni.
Lăsați amestecul să stea 10 minute.
Se amestecă zahărul prin căpșuni.
Gatiti la foc mic timp de 2 ore, amestecand de doua ori in timp ce se gateste.
Creșteți căldura la mare și continuați să gătiți până când gemul se îngroașă până la consistența dorită, 2 până la 3 ore.