Gem De Căpșuni-Rubarbă

Gem De Căpșuni-Rubarbă
Gemul de căpșuni-rubarbă este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 120 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 70 de calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână borcane de conserve cu jumătate de halbă, suc de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca un condiment, și se face în jurul 2 ore și 40 de minute. 296 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Gem De Piersici Cu Rubarbă, Dragoste De Vară: Gem Rapid De Sangrie De Căpșuni, și Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți rubarba, căpșunile, sucul de lămâie, Pectina de fructe și untul într-un ibric mare la foc mediu. (Untul este opțional, dar ajută la împiedicarea gemului să devină prea spumos). Amestecați amestecul de fructe pentru a ajuta sucul să înceapă să se formeze și adăugați zahăr, aproximativ 1 cană la un moment dat, amestecând constant până când zahărul este dizolvat și sucul începe să fiarbă. Creșteți căldura la mediu-mare, aduceți amestecul la fierbere completă și gătiți și amestecați timp de 1 minut. Îndepărtați orice spumă care se formează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pectină De FructePectină De Fructe
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
GemGem
2
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Cu o pâlnie de jeleu și o oală de supă, împachetați dulceața în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta orice reziduu alimentar. Acoperiți cu capace și înșurubați inelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
PâlniePâlnie
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
PolonicPolonic
3
Așezați un raft în fundul unui vas mare și umpleți până la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi coborâți cu grijă borcanele în oală folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, până când nivelul apei este cu cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere completă, acoperiți oala și procesați timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scoateți borcanele din oală și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Pentru a ajuta setul de gem, nu mișcați și nu atingeți borcanele până nu se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă răcoroasă și întunecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții100
Scor De Sănătate0
Revista