Gem De Căpșuni Proaspete
Gemul proaspăt de căpșuni Necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 30 de calorii. Pentru 17 cenți pe porție, veți obține un condiment care servește 32. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, căpșuni, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Dragoste De Vară: Gem Rapid De Sangrie De Căpșuni, Crumble-Topped Unt De Arahide Strawberry Jam Baruri, și Puf cremos de căpșuni cu sos proaspăt de căpșuni {un desert fără coacere în borcane!} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați căpșunile și zahărul într-o cratiță medie și aduceți la foc mic la foc mediu-mare, amestecând frecvent. Reduceți căldura la mediu și fierbeți 1 oră sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie. Se răcește la temperatura camerei.