Gem De Căpșuni-Port
Gemul de căpșuni este un fără gluten și vegan condiment. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 54 calorii. Această rețetă servește 75 și costă 22 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, căpșuni, ruby port și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Dragoste De Vară: Gem Rapid De Sangrie De Căpșuni, Crumble-Topped Unt De Arahide Strawberry Jam Baruri, și Tarta mascarpone cu capsuni cu glazura de Port.
Instrucțiuni
Tăiați sau zdrobiți căpșunile dezghețate într-o cană de măsurare cu 4 căni.
Adăugați apă la căpșuni pentru a măsura 2 1/2 căni.
Se amestecă împreună amestecul de căpșuni, portul Rubin, coaja de lămâie rasă și nucșoara măcinată într-o cratiță mare. Se amestecă pectina de fructe.
Aduceți amestecul la fierbere completă și fierbeți, amestecând constant, 1 minut.
Adăugați zahăr, amestecând constant și aduceți la fierbere completă. Se fierbe 1 minut.
Scoateți-l de pe foc și îndepărtați orice spumă.
Se toarnă gemul fierbinte imediat în borcane fierbinți, sterilizate, umplând la 1/4 inch de sus.
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile.
Procesați în baie de apă fierbinte 10 minute.
Notă: Ruby port este un vin dulce de culoare roșu intens, savurat de obicei ca băutură după cină. De obicei, este vândut în magazinele de băuturi alcoolice din cauza unui conținut mai mare de alcool decât alte vinuri.