Gem De Căpșuni
Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Gemul de căpșuni ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 127 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, suc de lămâie, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Dragoste De Vară: Gem Rapid De Sangrie De Căpșuni, Crumble-Topped Unt De Arahide Strawberry Jam Baruri, și Bacon și gem de whisky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 kilogram proaspăt (sau congelat,dezghețat) decojit, sferturi de căpșuni și 2/3 cană de zahăr într-o tigaie mare și grea. Se amestecă1 decojit, răzuit grosier mare
Bunica Smith apple. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand sisupărând căpșunile, până cândzahărul se dizolvă. Simmer până lagemul este îngroșat, 10-15 minute.Se amestecă 1 lingură de lămâie proaspătăsuc.
Transferați într-un castron sau borcan;lasa sa se raceasca. Acoperiți și răciți până lasetați, aproximativ 2 ore. Păstrați la rece; serviți în 2 săptămâni.