Gem De Cimbru Balsamic De Căpșuni

Dulceata de cimbru Balsamic de capsuni ar putea fi doar condimentul pe care il cautati. Această rețetă face 80 de porții cu 74 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 918 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic de cea mai bună calitate, căpșuni, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Dragoste De Vară: Gem Rapid De Sangrie De Căpșuni, Crumble-Topped Unt De Arahide Strawberry Jam Baruri, și Cimbru Balsamic Ceapă Prăjită Întreagă.
Instrucțiuni
Dacă aveți de gând să păstrați gemul, pregătiți borcane și capace: așezați 8 borcane cu jumătate de halbă pe raft într-o oală mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe 10 minute, apoi se stinge focul și se lasă borcanele să se odihnească în apa fierbinte. Între timp, puneți benzi și capace într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Încălziți la foc mediu până când apa fierbe, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați benzile și capacele să se odihnească în apă fierbinte până când sunt gata de utilizare.
Măsurați 7 căni de zahăr granulat într-un castron mare. Pune deoparte.
Combinați căpșunile zdrobite, oțetul balsamic și cimbru într-o cratiță mare, grea sau oală.
Se amestecă pectina până se dizolvă. Aduceți amestecul la fierbere completă la foc mare, amestecând constant.
Adăugați zahărul dintr-o dată. Se amestecă până se dizolvă. Se amestecă untul. Amestecând constant, întoarceți amestecul la fierbere completă. Se fierbe tare timp de un minut.
Scoateți oala de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului.
Puneți gemul fierbinte în borcane sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capace și înșurubați benzile până când abia se strâng.
Așezați borcanele pe raft în oală și acoperiți complet cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 10 minute. Opriți focul, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Scoateți borcanele din oală și lăsați-le să se odihnească netulburate pe blat timp de șase ore sau peste noapte.