Gem De Ceapă Roșie
Gemul de ceapă roșie este un fără gluten și vegan condiment. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 282 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, cimbru, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Gem De Cireșe, și Bacon și gem de whisky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu până când strălucește.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și doar translucid, 8 până la 10 minute, amestecând ocazional.
Adăugați vin, zahăr, cimbru, oțet și sare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se lasă să fiarbă până când lichidul se îngroașă și devine siropos, aproximativ 1 oră, amestecând ocazional. Condimentează cu sare și piper suplimentar după gust.
Transferați gemul de ceapă într-un castron și lăsați să se răcească, apoi serviți sau păstrați într-un recipient etanș la frigider timp de până la 2 săptămâni, lăsând gemul de ceapă să revină la temperatura camerei înainte de utilizare.