Gem Congelat De Căpșuni Congelate
Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos și condiment vegan? Gemul congelat de congelator cu căpșuni ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 104 calorii. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână pectină cu gem de congelator, căpșuni, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Lovin ' De Vară: Gem Rapid De Sangria De Căpșuni, Crumble-Topped Unt De Arahide Căpșuni Gem Baruri, și Gem De Congelator Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți căpșunile congelate în frigider 4 ore sau până când sunt parțial dezghețate. (Unele cristale de gheață ar trebui să fie vizibile.)
Pulsează căpșunile într-un robot de bucătărie de 8 până la 12 ori sau până când sunt ușor groase, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
Așezați amestecul într-un castron mediu; amestecați zahărul și lăsați să stea 15 minute.
Amestecați treptat pectina. Se amestecă timp de 3 minute și se lasă să stea 30 de minute.
Lingura amestec de fructe în 1-cupa plastic congelator borcane, umplere pentru a umple linia (aproximativ 3/4 inch de sus); ștergeți jante jar curat. Răsuciți capacele și puneți-le în frigider sau congelator.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit Borcane cu congelator cu bile.