Gelato de vanilie cu piersici în oțet Balsamic
Această rețetă servește 8 și costă 1,36 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 446 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de oțet balsamic, ouă, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Prosciutto Cu Piersici Și Oțet Balsamic, Vanilie Gelato, și Gelato Cu Ulei De Măsline Cu Căpșuni Balsamice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați smântâna, 1 cană de lapte și 1 cană de zahăr. Se încălzește la foc moderat, amestecând, doar până la abur.
Într-un castron mare, bateți ouăle și restul de 1 cană de lapte până se omogenizează. Se toarnă încet smântâna fierbinte, amestecând constant, până se combină. Puneți amestecul în cratiță și gătiți la foc moderat, amestecând continuu, până când acoperă spatele unei linguri de lemn, aproximativ 8 minute. Se strecoară crema într-un castron și se dă la frigider până se răcește.
Într-un castron, combinați piersicile cu oțetul balsamic, piperul și 1 lingură de zahăr și lăsați să stea 10 minute; adăugați mai mult zahăr dacă este necesar. Împărțiți piersicile în 8 boluri și acoperiți cu linguri de gelato. Puneți sosul balsamic deasupra și serviți.