Gelato De Căpșuni
Nevoie de o desert fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian? Gelato de căpșuni ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 463 calorii. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Dacă aveți încă apă, căpșuni, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gelato De Căpșuni, Gelato De Căpșuni, și Gelato De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o mică cratiță grea, încălziți zahărul și apa la foc mare, amestecând până când zahărul este dizolvat. Sirop rece.
Tăiați căpșunile și într-un robot de bucătărie pur și simplu până se omogenizează.
Transferați 2 căni pur aproxume într-un castron, rezervând restul pentru o altă utilizare și amestecați siropul și sucul de lămâie. Se răcește amestecul de căpșuni până la rece și până la 1 zi.
Se amestecă albușul de ou și se congelează într-un aparat de înghețată.
Serviți imediat gelato sau transferați într-un recipient etanș și puneți-l congelator pentru a se întări nu mai mult de 3 ore.