Gelato De Ciocolată / Realizarea Fericirii De Ciocolată

Nevoie de o desert fără gluten? Gelato de ciocolată / realizarea fericirii de ciocolată ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 988 calorii, 23g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 698 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare de mare, ciocolată dulce-amăruie, zahăr granulat din trestie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Gelato de ciocolată siciliană cu bourbon și chipsuri de ciocolată neagră, Ciocolată-sandvișuri cu ciocolată și Gelato cu căpșuni, și Ciocolata Bliss Pecan Plăcintă.
Instrucțiuni
Umpleți jumătate un castron mare cu apă rece.
Adăugați câteva mână de cuburi de gheață. Puneți deoparte baia de gheață.
Așezați ciocolata tocată într-un castron mare și topiți-o peste un cazan dublu sau în cuptorul cu microunde, amestecați până se omogenizează. Puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste vas și setați aside.In o cratiță, aduceți laptele la foc mic peste mediu heat.In într-un castron mediu, bateți gălbenușurile, zahărul și sarea până când sunt groase și ușor mai palide. Cerneti pudra de cacao si amidonul de porumb si bateti pana se formeaza o pasta.
Șoptind constant, stropiți încet jumătate din laptele fierbinte în amestecul de cacao și bateți până se omogenizează. Întoarceți amestecul în cratiță, bateți pentru a combina și gătiți la foc mediu, amestecând continuu cu o lingură de lemn, până când amestecul este suficient de gros pentru a acoperi spatele lingurii (aproximativ 5 minute), nu fierbeți.Strecurați încet amestecul fierbinte peste ciocolata topită rezervată.
Bateți până când ciocolata este complet încorporată și netedă, apoi adăugați vanilia.
Așezați vasul în vasul mai mare cu apă cu gheață și amestecați amestecul ocazional pentru a preveni formarea unei piele, apoi acoperiți suprafața cu hârtie de ceară și păstrați-o acoperită la frigider peste noapte sau până la 1 zi înainte de agitare. (Amestecul este cel mai bun dacă este îmbătrânit (păstrat la frigider) peste noapte. Această perioadă de odihnă îmbunătățește calitățile de amestecare ale amestecului și îmbunătățește corpul și textura gelato-ului.) Congelați amestecul într-un aparat de înghețată.
Transferați într-un recipient etanș și congelați cel puțin 2 ore înainte de servire.
Lăsați să se înmoaie aproximativ 5 minute înainte de servire.