Gelato De Ciocolată
Ciocolata Gelato ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $2.5 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 973 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, gălbenușuri de ou, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Ce aromă de gelato ești? Gelato de nucă de cocos și nucă, Gelato de ciocolată siciliană cu bourbon și chipsuri de ciocolată neagră, și Ciocolată-sandvișuri cu ciocolată și Gelato cu căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați gros ciocolata. Într-o cratiță grea de 2 litri aduceți lapte, smântână și aproximativ jumătate de zahăr doar la foc mic, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați pudră de cacao și ciocolată, amestecând până când ciocolata este topită și amestecul este neted.
Pregătiți un castron mare cu gheață și apă rece. Într-un castron cu un mixer electric bateți gălbenușurile și zahărul rămas până când sunt groase și palide.
Adăugați amestecul de ciocolată fierbinte într-un flux lent, șoptind și turnați în cratiță. Gatiti crema la foc moderat mic, amestecand continuu, pana cand un termometru Inregistreaza 170 F. (Nu lasati sa fiarba.)
Se toarnă crema printr-o sită într-un vas metalic așezat în gheață și apă rece și se răcește. Cremă rece, acoperită, până la rece.
Congelați crema într-un aparat de înghețată.
Se transferă într-un recipient etanș și se pune în congelator pentru a se întări, 1 până la 3 ore.