Gelato De Ciocolată

Gelato De Ciocolată
Ciocolata Gelato ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $2.5 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 973 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, gălbenușuri de ou, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Ce aromă de gelato ești? Gelato de nucă de cocos și nucă, Gelato de ciocolată siciliană cu bourbon și chipsuri de ciocolată neagră, și Ciocolată-sandvișuri cu ciocolată și Gelato cu căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați gros ciocolata. Într-o cratiță grea de 2 litri aduceți lapte, smântână și aproximativ jumătate de zahăr doar la foc mic, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați pudră de cacao și ciocolată, amestecând până când ciocolata este topită și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
3
Pregătiți un castron mare cu gheață și apă rece. Într-un castron cu un mixer electric bateți gălbenușurile și zahărul rămas până când sunt groase și palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați amestecul de ciocolată fierbinte într-un flux lent, șoptind și turnați în cratiță. Gatiti crema la foc moderat mic, amestecand continuu, pana cand un termometru Inregistreaza 170 F. (Nu lasati sa fiarba.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată CaldăCiocolată Caldă
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se toarnă crema printr-o sită într-un vas metalic așezat în gheață și apă rece și se răcește. Cremă rece, acoperită, până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
6
Congelați crema într-un aparat de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
CremăCremă
GheațăGheață
7
Se transferă într-un recipient etanș și se pune în congelator pentru a se întări, 1 până la 3 ore.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Un Riesling delicios și perfect echilibrat, cu arome glorioase de mere delicioase aurii. Întins întins, dar nici Auster, nici slab. Un Ideal Riesling.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista