Gelatina de afine cu fructe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. O porție conține 213 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, zahăr, afine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gelatină De Afine Cu Fructe, Salată De Gelatină Cu Fructe, și Gelatină cu fructe și brânză de vaci.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, dizolvați gelatina și zahărul în apă clocotită. Într-un blender sau robot de bucătărie, procesați merisoarele până se toacă grosier; se adaugă la amestecul de gelatină. Repetați cu mere și portocale. Se amestecă țelina, nucile pecan, apa, oțetul, coaja de portocală, sucul de lămâie și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)