Gel De Ghimbir Cu Roșii Impuscaturi Cu Scoici De Scoici

Gel De Ghimbir Cu Roșii Impuscaturi Cu Scoici De Scoici
Tomato Ginger Gel tiruri de scoici ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 9 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 60. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii, frunze de coriandru, gelatină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pear-Ghimbir Shooters, Împușcături cu supă de floricele de roșii și trufe, și Shootere cremoase de supă de roșii cu bețișoare de brânză la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pur și simplu o pătrime de roșii cu ghimbir într-un procesor de alimente până la neted, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Se transferă într-o cratiță mică și grea și se fierbe, acoperit, amestecând ocazional, 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Curățați bine procesorul, apoi pur și simplu roșiile rămase în loturi cu ardei iute, sare și zahăr până se omogenizează, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Ardei IuteArdei Iute
ZahărZahăr
SareSare
4
Se transferă într-un castron și se amestecă Roșia gătită ginger pur aproxoate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Tapetați o sită mare cu pătrate de pânză de brânză stivuite și așezați-o peste o oală adâncă nereactivă sau o găleată mare curată. Turnați cu grijă pur și simplu în centrul pânzei de brânză. Adunați părțile laterale ale pânzei de brânză peste pur și simplu pentru a forma un sac mare și legați părțile împreună în siguranță cu sfoară cât mai aproape de pur și pur, dar fără a strânge pur și pur. Legați sacul de o lingură de lemn mai lungă decât diametrul oalei și îndepărtați sita. Puneți lingura deasupra oalei, suspendând sacul în oală și lăsând câțiva centimetri sub sac, astfel încât să nu stea în nicio apă de roșii care se acumulează. (Alternativ, transferați apa de roșii într-un alt recipient pe măsură ce se acumulează.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Lăsați sacul să stea 4 ore la temperatura camerei.
1
Aduceți 1 cană de apă la fierbere într - o oală grea de 7 până la 8 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați scoici și gătiți, acoperite, la foc moderat, până când scoicile sunt deschise larg, amestecând și verificând frecvent după 6 minute și transferând scoicile deschise într-un castron. (Aruncați scoicile care nu s-au deschis după 10 minute.) Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, scoateți scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Aruncați sacul de pânză de brânză și conținutul acestuia fără a stoarce.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Se toarnă apă de roșii printr-o sită mare căptușită cu un prosop de hârtie umezit într-un castron. Măsurați 4 căni de apă de roșii și rezervați restul pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
SitaSita
BolBol
3
Transferați 1/2 cană de apă de roșii într-o cratiță mică, apoi presărați cu gelatină și lăsați să se înmoaie 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
TomateTomate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se încălzește la foc mic, amestecând, doar până se dizolvă gelatina, apoi se amestecă în 31/2 căni de apă de roșii rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
TomateTomate
ApăApă
5
Aranjați paharele pe tăvi și puneți 1 sau 2 frunze de coriandru în fiecare, apoi o scoică și apoi încă 1 sau 2 frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
6
Adăugați aproximativ 1 lingură de apă de roșii în fiecare pahar (amestecați apa de fiecare dată, astfel încât gelatina să rămână bine distribuită) și răciți, acoperită lejer cu folie de plastic, cel puțin 3 ore. (Gelatina va fi îngroșată, dar nu setată; trebuie să alunece ușor din sticlă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
TomateTomate
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
* Apa de tomate (fără gelatină) poate fi făcută cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
TomateTomate
ApăApă
2
Se toarnă prin sită căptușită cu prosop de hârtie, apoi se răcește, acoperită.* Shooterele pot fi răcite până la 1 zi.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate2
Revista