Gazpacho În Stil Andaluz
Gazpacho în stil andaluz este un vegan supă. Această rețetă servește 6 și costă 1,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 150 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Vara. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, ardei gras, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Gazpacho Andaluz, Gazpacho Andaluz, și Gazpacho Clasic Andaluz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Periați feliile de baghetă cu 1 linguriță de ulei de măsline; grătar timp de 30 de secunde pe fiecare parte.
Tăiați 1 cățel de usturoi în jumătate; frecați pâinea cu ea.
Combinați apa, oțetul de vin roșu, sarea de mare și piperul negru.
Adăugați bagheta tăiată cubulețe în amestecul lichid; înmuiați 2-3 minute. Într-un blender, combinați roșiile, 3/4 cană de castraveți decojiți, tăiați cubulețe, 3 linguri de ardei gras galben tăiat cubulețe, 3 linguri de ceapă roșie tăiată cubulețe, 1 cățel de usturoi, 3 lingurițe de ulei de măsline și amestec de pâine până la omogenizare; rece.
Se toarnă 1/2 cană de supă în 6 boluri. Se acoperă cu 1 felie de baghetă la grătar, castraveți curățați și tăiați cubulețe, ardei gras galben tăiat cubulețe, ceapă roșie tăiată cubulețe și pătrunjel Italian tocat.