Gazpacho Mexican este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 49 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână apă, oțet, ardei jalape și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gazpacho Mexican, Cocteil Mexican Cu Creveți Gazpacho, și Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho cu Bogavante.
Instrucțiuni
1
Așezați 1 cană de castraveți și următoarele 10 ingrediente (castraveți prin roșii) într-un robot de bucătărie și procesați până când amestecul este purificat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se toarnă într-un castron; se amestecă în apă. Acoperiți și răciți. Completați fiecare porție cu 1 lingură de castravete rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este vin de Sandwich Pinot Noir al lui Jimmy John. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.