Gazpacho Galben
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Gazpacho Galben. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 80 de calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Vara. Un amestec de roșii de friptură de vită, castraveți, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gazpacho Galben, Gazpacho Galben, și Gazpacho De Roșii Galbene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lucrând peste un castron mare, stoarceți jumătățile de roșii galbene pentru a elibera semințele și sucurile. Rezervați lichidul.
Combinați roșiile galbene stoarse și sarea într-un robot de bucătărie sau blender și piure până se omogenizează.
Se transferă în vasul care conține pulpa și sucul de roșii.
Adăugați ceapa, usturoiul și sucul de lămâie în robotul de bucătărie sau blender și piureul până se omogenizează. Se strecoară lichidul de ceapă în vasul care conține roșiile.
Adăugați jalapeo și amestecați bine. Dați la frigider până când este gata de servit.
Serviți gazpacho răcit, garnisit cu coriandru, castraveți și roșii tăiate cubulețe.