Gazpacho de bază cu roșii ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 72 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gazpacho Cu Roșii Carbonizate, Gazpacho De Roșii Galbene, și Gazpacho de roșii-castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați roșiile, ardeiul gras, castravetele, ceapa și usturoiul într-un blender și amestecați într-un pur neted. (Dacă trebuie să puneți amestecul în mișcare, adăugați puțin din sucul de roșii în timp ce blenderul funcționează.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Roșii
Ardei Gras
Castravete
Tomate
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați într-un castron mare de servire, adăugați sucul de roșii, uleiul măsurat, oțetul, sarea măsurată și piperul după gust și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu oțet suplimentar, sare și piper, după cum este necesar. Acoperiți și refrigerați până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Roșii
Oțet
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se servește cu crutoane, dacă se folosește, și un strop de ulei de măsline.