Gazpacho pepene verde este un vegan supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 161 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,01 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de frunze de busuioc, castraveți kirby cu zaruri mici, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gazpacho Cu Pepene Verde, Gazpacho Cu Pepene Verde, și Gazpacho Cu Pepene Verde.
Instrucțiuni
1
Așezați toate ingredientele într-un castron mare și aruncați pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea 15 minute.Lucrând în loturi, procesați amestecul într-un blender curat până la neted.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Combinați castravetele și pepenele verde într-un mic bowl.To serviți, turnați supa în boluri, acoperiți cu amestecul de castraveți și pepene verde și stropiți cu uleiul de busuioc.Împerecherea băuturilor: acest fel de mâncare se împerechează bine cu un vin alb crocant, cum ar fi un Sauvignon Blanc sau un Albari Albaro spaniol.