Gazpacho Cu Ananas Hawaian

Gazpacho Cu Ananas Hawaian
Gazpacho de ananas hawaian este un fără gluten, primar și întreg 30 supă. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 31 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pătrunjel, ardei gras, garnitură: pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gazpacho De Ananas Răcit, Ananas Castravete Gazpacho, și Ananas Creveți Gazpacho pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele, cu excepția garniturii, într-un robot de bucătărie; pulsează de 4 până la 5 ori sau până se toacă mărunt. Acoperiți și răciți 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Garnisiți, dacă doriți.
3
Notă: la Loja de la Koele, fructele și legumele sunt de obicei amestecate până când sunt destul de netede. Dar ne place vioiciunea de a lăsa ingredientele tocate. Oricum ar fi, este delicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista