Gazpacho Clasic Andaluz
Gazpacho andaluz clasic ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 4 și costă $1.77 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 325 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, garnisiți: și ardei grași, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gazpacho Andaluz, Gazpacho Andaluz, și Gazpacho În Stil Andaluz.
Instrucțiuni
Înmuiați pâinea în 1/2 cană de apă 1 minut, apoi stoarceți uscat, aruncând apa înmuiată.
Puneți usturoiul într-o pastă cu sare folosind un mortar și pistil (sau tocați și amestecați cu un cuțit mare). Amestecați pasta de usturoi, pâinea, 2 linguri de oțet, zahăr, chimen și jumătate de roșii într-un robot de bucătărie până când roșiile sunt tocate foarte fin.
Adăugați roșiile rămase cu motorul pornit și, când sunt tocate foarte fin, adăugați treptat ulei într-un flux lent, amestecând până când este cât mai neted posibil, aproximativ 1 minut.
Forțați supa printr-o sită într-un castron, apăsând ferm pe solide. Aruncați solidele.
Se transferă într-un recipient de sticlă și se răcește, acoperit, până la rece, aproximativ 3 ore. Condimentează cu sare și oțet înainte de servire.
* Gazpacho poate fi răcit până la 2 zile.